GermanDesign

 – 15 éve a minőség és harmónia garanciája –

Akit komolyan érdekelnek a lakberendezési ötletek, annak érdemes ellátogatnia a GermanDesign Lakberendezési Üzletünkbe és beszereznie minden szükséges terméket a konyha, a nappali, a hálószoba esetében – akkor is, ha ezek az ötletek panel, netán kis lakás kapcsán merülnek fel! A GermanDesign olyan exkluzív, híres külföldi gyártók termékit forgalmazó üzlet, ahol a beszerzett tapétával, bútorszövettel, lámpákkal, szőnyeggel, függönnyel, dekorációval az ízléses lakáskultúra otthon nemcsak a már felsorolt helyiségekben, de például a fürdőszoba területén belül is érvényesülni tud. Ha el szeretnéd érni azt, hogy a képek terén ne csak egy lakáskultúrával foglalkozó magazin tudjon hangulatos enteriőrt felmutatni, hanem Te is, úgy vásárolj a GermanDesign-nál! 

Home Coaching

azaz ÉletTér tanácsadás

ÉletTér kérdéseidre válaszokat találsz a segítségünkkel. Már az ingatlan vásárlás előtti pillanatokban, hogy helyes döntést tudj hozni. Felújítás előtt állsz? Dönts mindig helyesen!

Teljeskörű lakberendezés

azaz (t)rendezés

TÉRalakítás kevesebb szerkezeti átalakítással, a személyreszabott igények és a lehetőségek találkoztatásával, összehangolásával, az otthonteremtés folyamatában.

Home staging

azaz ingatlanok felkészítése eladásra

Legyen szó lakásról, hotelről vagy irodáról. Gyors átalakítás néhány új bútor, kiegészítő, lámpa segítségével, hogy minél jobb áron kiadható vagy eladható legyen ingatlanunk.

Bútorkülkereskedelem
Brandépítés

 azaz német bútormárkák piaci bevezetése és forgalmazása.

German Veronika

managing director

+36 30 813 8980
veronika.german@germandesign.hu

A mai gyorsan változó időkben mindennapjainkat a mozgalmas tempó, a stressz és az állandó rendelkezésre állás határozza meg. Ezért számunkra mindennél is fontosabb, hogy legyen egy helyünk, ahol elvonulhatunk, kikapcsolódhatunk és kikapcsolhatunk.

Olyan hely, amely nemcsak a legmagasabb szintű kényelmet nyújtja, hanem olyan technikai jellemzőket is, amelyek még jobban segítik a kikapcsolást. De nemcsak a kényelem, hanem a design és a legmagasabb minőség is döntő szerepet játszik.

A tegnapi alapelv ugyanaz, mint ma: tökéletességre törekvés!

Sok időt tölt a hálószobájában. Annál fontosabb, hogy teljesen jól érezze magát benne. Mi a WIEMANN-nál tudjuk, mi a fontos. Éppen ezért hálószobabútoraink sokféle modellt, intelligens megoldást, a legjobb minőséget és maximális kényelmet képviselnek. Nem szabad kevesebbet várnia tőlünk.

Bútorgyártóként olyan termékeket fejlesztünk ki, amelyek éjjel-nappal bizonyítják magukat a gyakorlatban. Komplett hálószobák, amelyek nem csupán kinézetet és tökéletes működést nyújtanak. Amelyek minden helyiségben megfelelő megoldást kínálnak, és ideális szimbiózist teremtenek a hasznosság és a modern életmód között.

Tapasztalja meg a vonzó hálószobabútorokat. A klasszikustól a modernig, vonzó színekkel és szerkezetekkel, divatos üveggel és krómmal vagy teljesen természetes, részben masszív természetes fából
A WIEMANN bútorai még szebbé teszik életét.

Látogasson el a GermanDesign bemutató termébe és kérje személyesen segítségünket vagy vegye fel velünk a kapcsolatot MOST!

Kapcsolat

Nolte Konyhastúdió

+36 30 813 89 80​

info@germandesign.hu​

Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 40, 4025

Nyitvatartás

H-P: 10:00-18:00
SZ: 10:00-14:00

Partnereink

Kövess minket!