Előző
Következő

MIÉRT A NOLTE SPA?

A különbségek a részletekben rejlenek,a német minőség mellett, amely bútoraink központi eleme. Ahhoz, hogy valóban jól érezze magát a fürdőszobában nem elég a harmónikus kinézet, az apró részletek teszik igazán különlegessé

MOSDÓÁLLVÁNYOK

A NOLTE SPA-nál két mosdómagasság közül választhat: 60 és 45 cm. Mindkettő a Matrix150 dimenziós rácson alapul, ezért következetesen homogén megjelenést kínál. Valamennyi mosdóhelyünket felfüggesztésre terveztük – ez megkönnyíti a fürdőszoba tisztíthatóságát.

BELSŐ ELRENDEZÉS

Mosdóink fiókjaiban alapfelszereltségben vannak U-kanyar kivágással és kozmetikai rendezővel ellátott elemek. Ezenkívül fiókelrendezési lehetőségeket kínálunk a legkülönbözőbb követelményekhez, egészen a kihúzható rendezőktől a mosodai kosarakig.

 

VILÁGÍTÁS VEZÉRLÉS

A fürdőszoba világításának színét is módosíthatja, és a megvilágítást kézmozdulatokkal vagy távirányítóval vezérelheti. A LED Emotion világításunkat szinte bárhol használhatja, pl. tükörszekrényekben vagy nyitott rekeszekben.

FOGANTYÚ NÉKÜLI MEGJELENÉS

A MatrixArt alkalmazásával  a szekrénybe kerül a “fogantyú”. Választhat különböző színeket, vagy használhatja az Emotion Light-t, egy LED-alapú tompítható világítási rendszert, a meleg és a hideg fény közötti egyenletes váltás is biztosítja.

A Nolte SPA fürdők képekben

Kapcsolat

Nolte Konyhastúdió

+36 30 813 89 80​

info@germandesign.hu​

Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky u. 40, 4025

Nyitvatartás

H-P: 10:00-18:00
SZ: 10:00-14:00

Partnereink

Kövess minket!